Detoxprogram 3 dagar


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Kom igång med ett tre dagars detoxprogram! En tre dagars detox kan hjälpa dig att kicka igång en hälsosam livsstil. Detta är ett förslag på hur du kan lägga upp ditt detoxprogram. Schemat behöver inte nödvändigtvis följas till punkt och pricka, utan bör snarast betraktas som en källa till inspiration!

Fler detoxprogram

Förberedelser för din detox

Vissa av recepten som listas här tar lite längre tid att förbereda. Chiapuddingen måste exempelvis få vila några timmar i kylskåp innan den serveras. Därför kan det vara bra att på förhand läsa igenom recepten innan du påbörjar din detox. På så vis minskar du risken att tvingas avbryta din detox eller gå hungrig i onödan för att du inte har möjlighet att äta det du tänkt!

Se till att inhandla de livsmedel du behöver och gärna också lite färsk frukt och färska grönsaker som du kan ta till om hungern skulle sätta in!

Annons

Vi rekommenderar att du använder ekologiska livsmedel så långt det är möjligt.

Vill du tillsätta animalier i vissa av recepten rekommenderar vi också att du endast använder dig av ekologiska produkter, eftersom dessa innehåller färre gifter och hormoner. Uteslut med fördel rött kött och fokusera i sådana fall istället på vitt kött som fisk och kyckling. Ekologiska ägg kan tillsättas om man önskar tillföra mer protein i kosten.

SCHEMA

Dag 1
Dag 2
Dag 3