Råsaftscentrifug


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Med en råsaftscentrifug kan du skapa dig nya möjligheter och förutsättningar för ett hälsosammare liv. Du gör enkelt färsk och nyttig juice och råsaftscentrifugen pressar ut maximalt med näringsämnen och vitaminer ur både grönsaker och frukter.

Trenden med gröna juicer har ökat och allt fler vill ha en råsaftscentrifug hemma för att kunna få dricka sin egen färskpressade juice på morgonen. För att kunna göra egen juice och följa vår juicedetox behöver du en råsaftscentrifug, ibland även kallad juicemaskin.

Varför råsaftscentrifug?

En råsaftscentrifug kan pressa både frukter och grönsaker på ett enkelt och smidigt sätt. I en råsaftscentrifug kan du göra juice av allt från apelsin, äpple och morot till rödbeta och grönkål. Istället för att köpa färdig juice som ofta innehåller både tillsatser och mycket socker, får du möjlighet att verkligen tillgodogöra dig de nyttigheter som finns i de färska råvarorna.

Morotsjuice med mynta

Till våra juicerecept!

En råsaftscentrifug kompletterar din köksutrustning på ett utmärkt sätt och kan hjälpa till att skapa en hälsosam livsstil för hela familjen.

Hur väljer jag råsaftscentrifug?

Råsaftscentrifuger kommer i många olika sorter och stilar. Dels har de olika storlek och storleken avgör hur mycket juice man kan göra åt gången. De bästa råsaftscentrifugerna brukar ha en storlek där behållarna är ca 1 – 2,5 liter och motorerna är på ca 700 – 1000 W. Det kan vara viktigt att tänka igenom vad du har för preferenser när det gäller kapacitet, vilken typ av juice du vill ha och hur lätt du vill att det ska vara att rengöra centrifugen.

Vi tycker att det lättaste sättet att välja råsaftscentrifug på är att titta på de som fått bäst i test.

Bäst i test av råsaftscentrifuger

bosch_mes25a0_vitajuiceBosch VitaJuice 2 MES25A0

Enkel att hantera och enkel att rengöra!

Råsaftscentrifugen Bosch VitaJuice är kraftfull och prisvärd och väldigt lätt att hantera. Det är ett mycket bra alternativ för den som ska skaffa sin första råsaftscentrifug då det är enkelt och smidigt både att sätta ihop, använda och göra rent maskinen.

Bosch VitaJuice har ett stort påfyllningsrör där man kan mata in frukt och grönsaker och är även utrustad med en praktisk pip med droppstopp för att slippa spill. Centrifugen har två hastigheter för att bäst kunna bearbeta både hårda och mjuka frukter.

Med en 1,25 liters behållare kan du enkelt göra flera glas juice åt gången.

KÖP DEN HÄR!